Škola v přírodě na pokračování

Začátek nového ročního období jsme začali trochu netradičně, a to přespáním ve škole. Chtělo to trochu odvahy, ale zvládli jsme to dobře. Společně jsme se ubytovali v naší třídě, poté jsme vyrazili na školní zahradu, kde jsme si všichni zahráli na Pikolu, zhoupli se na houpačkách a vyzkoušeli trochu bojového umění v písku ☺.

Během řádění na zahradě jsme si objednali večeři. Pizzu z jedné místní pizzerie. Abychom si zkrátili čekání, přesunuli jsme se před školu, kde jsme malovali křídami. Když nám večeře dorazila, vrátili jsme se do třídy. Vynikající pizzu snědli a pustili se do našeho programu Noci s Andersenem. Paní učitelka přečetla úryvek z knihy, kterou si budeme v průběhu naší školy v přírodě číst. Před spaním jsme si pustili pohádku. Nezapomněli jsme si vyčistit zuby a poté jsme zalehli do hajan.

Ráno jsme se probudili, vyčistili zuby, vše sbalili a třídu uvedli do původního stavu. Ke snídani jsme měli rohlík s máslem a se šunkou, ovocný čaj. Svačinu nám zajistily hodné maminky a paní asistentka, které nám upekly sladkou odměnu. 

Přespávačku jsme zakončili výrobou velikonočních drobností pro naše milé maminky.

Další kolo Školy v přírodně na pokračování nás čeká v dubnu. Už teď se těšíme ☺.

 

                                                                                                                                Mgr. Jana Doušová